اختصاصی وبلاگ شرکت طراحی پرتو : تیم کوک هفته ی پیش ، طی کنفرانس معرفی آیفون ۷ خبر از ۱۷ میلیونی شدن کاربران ” اپل موزیک” داد ، سرویسی که از زمان رونمایی IOS 8,4 تا به امروز رشدی طوفانی را تجربه کرده است .
شاید بسیاری از ایرانیان ندانند که آنها نیز می توانند به آسانی یکی از کاربران قانونی اپل موزیک باشند و از داشتن آرشیوی بالغ بر ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ آهنگ لذت ببرند . این یادداشت قصد دارد به صورت اجتمالی راه عضویت آسان در سرویس اپل موزیک را به کاربران ایرانی آموزش دهد . پیش از شروع آموزش باید گفت که اینبار هیچ محدودیتی از جانب اپل برای دارندگان گوشی های اندرویدی لحاظ نشده است و آنان نیز می توانند میهمان این سرویس بزرگ موسیقایی باشند .
عضویت آیفونی ها ، آسان تر آب خوردن !
برای آیفونی ها عضویت در اپل موزیک به واقع آسان تر از نوشیدن آب است ! . کافی است یک اپل آیدی آمریکا ایجاد کنید و یا از یکی از سایتهای سرویس دهنده در این عرصه خریداری کنید . متوسط قیمت خرید اپل آیدی آمریکا ( بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ ) تومان است و در کمتر از یک روز در اختیار شما قرار می گیرد . یادتان باشد بر روی ایمیل شچصی شما ایجاد گردد و به هنگام خرید اینترنتی حتما از سایت ارائه کننده اپل آی دی بخواهید که مشخصات لازم ، هنگام ایجاد اپل ای دی را اعم از آدرس ثبت شده و سوالات امنیتی مرتبط با آن را برایتان ارسال کند .
حالا زمان آن است که در کمتر از ۱۵ دقیقه به یکی از کاربران قانونی اپل موزیک تبدیل شوید . برای این کار شما به یک ” گیفت کارت آیتونز ” نیاز دارید تا بتوانید یک اعتبار حداقلی ( به دلار ) در حساب آیتونز خود ایجاد کنید . راحت ترین امکان برای خریداری گیفت کارت نصب اپلیکیشن “ویترین سیبچه” است ، ویترین را از طریق اپل استور و به صورت رایگان نصب کنید ، توسط این اپلیکیشن می توانید به آسانی و با پرداخت ریالی گیفت کارت خریداری نمایید و آسان تر از آن از طریق همین برنامه حساب آیتونز خود را شارژ کنید .
پس از شارژ حساب نوبت وارد کردن ( اپل آیدی ) جدید است ، به Setting بروید و اپل آیدی آمریکا را جایگزین اپل آیدی پیشین بکنید . برای تست عملکرد خود می توانید به اپل استور بازگردید و به صورت آزمایشی برنامه ای را برای نصب انتخاب کنید . اپل “اپل آی دی” جدید شما را بعد از تلاش برای نصب به شما نشان خواهد داد .
خوب حالا به مرحله آخر رسیده اید و چیزی نمانده تا عضویت شما در اپل موزیک به فرجام برسد ، برنامه اپل موزیک را بازکنید و بر روی دکمه ( Join Apple Music ( کلیک کنید . دو گزینه ، جهت انتخاب به شما نشان داده خواهد شد ، گزینه اول اشاره به امکان عضویت فردی دارد و گزینه ی دوم امکان عضویت یک خانواده ی شش نفره را برای شما مهیا خواهد کرد . اپل برای هر کدام از گزینه ها قیمتی را معین کرده است برای عضویت فردی ، هر فرد باید ۹,۹۹ دلار به صورت ماهانه هزینه کند و جهت عضویت فامیلی پرداخت ۱۴,۹۹ دلار در ماه ضروری است ، اما اصلا نگران نباشید چرا که استفاده از اپل موزیک برای سه ماه نخست کاملا رایگان است و بعد از سه ماه نیز اپل با اجازه ی شما از همان بالانس آیتونز تعرفه خود را بر خواهد داشت . شما می توانید بعد از پایان سه ماه با مراجعه دوباره به ویترین و با خرید گیفت کارت بالانس اعتباری خود را به آسانی تامین کنید .
در این مرحله یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید ، در مرحله ی انتخاب ، هیچ هزینه ای از بالانس شما برداشت نخواهد شد و اپل پروسه برداشت تعرفه را به سه ماه بعد و آن هم با اجازه شما ، موکول خواهد کرد ، در ادامه اپل موزیک سوالاتی را مرتبط با اپل آیدی جدید شما خواهد پرسید و شما خیالتان راحت است که همه ی اطلاعات مرتبط با اپل آیدی آمریکا را از سایت مرجع گرفته اید . خوب حالا مرحله ی عضویت به اتمام رسیده است و شما می توانید به آسانی اولین آلبوم درخواستی خود را جهت گوش دادن انتخاب کنید و یا اینکه موزیک و آلبوم درخواستی خود را در صورت تمایل آفلاین سازی ( دانلود ) کنید و از آرشیو سی میلیونی اپل موزیک لذت ببرید .
عضویت اندرویدی ها ، آسان و مقرون به صرفه
در گام نخست رفقای اندرویدی هم به داشتن یک اپل آیدی آمریکا نیازمندند و راه خریداری اپل آیدی آمریکا در گفتار بالا توضیح داده شده است . تنها فرق روش عضویت اندرویدی ها در خریداری گیفت کارت است . اینبار دوستان اندرویدی برای افزایش بالانس اعتباری باید گیفت کارت “گوگل پلی” را از سایتها یا اپهای فارسی مرجع خریداری نمایند و بعد از طی کردن سه ماهه رایگان بالانس اعتباری خود را در حد تعرفه ماهانه اپل نگاه دارند .
یکی از مزیتهای استفاده از اپل موزیک نسبت به سرویسهای مشابه مانند “گوگل موزیک” و یا اسپاتیفای برای دوستان اندرویدی ، این است که اپل بر خلاف منش گوگل هیچ محدودیتی را برای استفاده از سرویس موسیقی برای ایرانیان اعمال نکرده است ، در صورتی که امکان استفاده از سرویسهای گوگل موزیک و اسپاتیفای به هیچ عنوان برای ایرانیان مقیم کشور میسر نیست .
امیدوارم این آموزش اجمالی برای علاقه مندان موسیقی سودمند بوده باشد و ایرانیان بیشتری از این امکان موجود استفاده کنند .
