dara-khosrowshahi

دارا خسروشاهی، مدیر ارشد اجرایی اکسپدیا، به عنوان مدیرعامل جدید اوبر انتخاب شد.

کمپانی اوبر بالاخره پس از بحران یک ساله‌ای که گریبان‌گیرش شده بود، دارا خسروشاهی، مدیرعامل سابق اکسپدیا را به عنوان مدیرعامل جدید خود برگزید. در ادامه با پانوشت همراه باشید.

خسروشاهی ۴۸ ساله دقیقا در بحبوحه کشمکش‌های این کمپانی، به سمت مدیر اجرایی نائل شده و مسلما کار سختی در پیش خواهد داشت، زیرا باید در جهت بهبود روابط فرسوده با سرمایه‌گذاران، افزایش روحیه کارکنان و ایجاد کسب‌وکار سودده و پایدار پس از هفت سال زیان، سخت تلاش کند.

هیئت مدیره اوبر، خسروشاهی را به دلیل سابقه خوب و تجربه او در زمینه رشد و سودآوری اکسپدیا به عنوان مدیر اجرایی برگزیده است و توانایی‌های ذکر شده دقیقا همان چیزی‌ست که اوبر در این زمان برای راضی کردن سرمایه‌گذاران خود به آن‌ها نیاز دارد. خسروشاهی همچنین اکسپدیا را در صنعت پر از تغییر و رقابت حمل و نقل آنلاین، به یک پیشرو تبدیل کرده و همین امر، خود گواهی بر مدیریت عالی اوست.

اما با وجود تمام این‌ها، خسروشاهی باید با میراث تراویس کالانیک، بنیان‌گذار جنجالی اوبر دست و پنجه نرم کند. قابل ذکر است که سهامداران اوبر در ژوئن سال جاری با امضای نامه‌ای، به دلیل رفتارهای نامناسب تراویس کالانیک و مدیران ارشد وی، خواستار ترک آن‌ها شدند.

گزارشات حاکی از آن است که طی دو روز اخیر، هیئت مدیره اوبر در حال برگزاری جلسات روزانه و رایزنی برای انتخاب مدیر اجرایی این کمپانی بوده و نهایتا یکشنبه، سخنگوی این کمپانی اعلام کرد که هیئت مدیره تصمیم قطعی را گرفته است، اما کمپانی قصد دارد پیش از اعلام عمومی، ابتدا کارمندان خود را از این تصمیم مطلع کند.

گفتنی است دارا خسروشاهی که به مدت ۱۲ سال مدیریت اکسپدیا را بر عهده داشته، آن قدر برای عموم شناخته شده نبوده که انتظار حضور وی در میان نامزد‌های نهایی این سمت را داشته باشند.

طبق اخبار به گوش رسیده از افراد آگاه، در لیست نامزدهای نهایی برای سمت مدیریت اجرایی اوبر، افرادی مانند جف ایملت، رئیس کمپانی جنرال الکتریک و مگ وایتمن، مدیر اجرایی کمپانی هیولت پاکارد (Hewlett Packard) نیز حضور داشته‌اند. قابل ذکر است که وایتمن ماه گذشته اعلام کرده بود تمایلی برای به عهده‌گیری این سمت ندارد.

برخلاف ایملت و وایتمن، خسروشاهی فرد مشهوری در لیست نامزدهای اجرایی به حساب نمی‌آید و به دلیل این که اکسپدیا خارج از سیلیکون ولی واقع شده، او به عنوان یک بیگانه وارد این کمپانی می‌شود و این در تضاد با فرهنگی‌ست که تروایس کالانیک در اوبر، تعریف کرده بود.

منبع : http://www.panevesht.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *